Tuesday, Oct 04th

Sist oppdatert:07:40:10 AM GMT

Du er her: Bygg og anlegg Trening og behandlings maskiner
Banner
Banner
Banner
Banner

Trening og behandlings maskiner

Vibrerende gulv

2015 11 23 12.47.10Flere steder i landet står det noe som tilsynelatende ser ut som en vanlig stallboks. En grå metallkasse som henger på veggen utenfor avslører derimot at det er noe mer med denne stallboksen. Den har nemlig et vibrerende gulv.

Les mer …

Ny spennende maskin til hest

Gunnar Ånerud i Energylight

Gunnar Ånerud i firmaet Energylight har produsert en helende og tørkende maskin til hest. Den er prøvd ut flere år, og er nå på full fart ut i markede. De som allered har kjøpt maskinen, er godt fornøyd.

Les mer …

Tredemølle med vann

vann_tredemolleDet finnes mange tredemøller i Norge, men kun noen få der man kan fylle vann i maskinen. Selv om de har vært på markede i en del år, så skyldes ikke det lave antallet behovet og nytten av maskinen, men for de fleste er nok prisen det som setter en stopper for investeringen.

Les mer …

Solarium

Solarium_med_litt_vinklingMeningen med et solarium til hest er ikke at hesten skal få en fin brunfarge. Solarium har flere bruksmuligheter enn som så. De kan både varme opp, tørke og gi tilskudd av D-vitaminer.

Les mer …

Spa til hest

SpaFor oss mennesker er det å ta en spa weekend noe man nyter til det fulle. Nå kan også hestene få spa behandling. Horse-Trainer har laget en komplett maskin som vil gi hester 30% raskere rekonvalesens etter skader i beina.

Les mer …

Skrittemaskiner

skrittemaskin_DRSkrittemaskiner har eksistert i mange år. Spesielt innen trav, galopp og aktiv konkurranseryttere har dette vært mye brukt. I Europa generelt er skrittemaskiner mer vanlig enn i Norge. Trenden i disse dager er at resten av stallene i Norge følger etter. Dette sier Jan Gutubakken fra X-Tern. De solgte 38 stk i fjor.

Les mer …