Wednesday, Jun 03rd

Sist oppdatert:08:47:40 AM GMT

Du er her: Nyheter Organisasjons nytt
Banner
Banner
Banner
Banner

Organisasjoner

God tips under årskonferansen til NRYF

Aarskonferansen ved president Per Anders OwrenTema for Norges Rytter Forbunds (NRYF) årskonferanse, var å beholde og rekruttere medlemmer, med undertema som bygg av hesteanlegg og drift av rideklubber. Innholdet var ønsket av medlemmene og det var et stort engasjement.

Les mer …

Samarbeidsavtale med NRYF

stallmesternmerke

Norges Rytterforbund har fra 1. januar 2013 inngått samarbeidsavtale med ”Stallmester’n” ved Thor Gunnar Mathisen.

Les mer …

Per Anders Owren jobber for bedre rammevilkår

Per Anders OwrenNorges Rytterforbunds president Per Anders Owren er ikke bare president i rytterforbundet, men jobber på mange felt for å bedre vilkårene for hestehold, ryttersporten og anseelsen til ryttersporten generelt.

Les mer …

Hestesentra og lokale brannvesen på samme kurs

Brann i stallHva gjør du om stallen brenner? En brann i en stall er noe ingen som driver med hest ønsker å oppleve. Dersom ulykken først er ute gjelder det å ha en plan, men også at man har øvd på forhånd. Nå kan du få gjennomført brannkurs i din stall i samarbeid med ditt lokale brannvesen.

Les mer …

Stor messe under Kingsland Oslo Horseshow

Stor messe under KOHSKingsland Oslo Horse Show er kjent for å ha en stor messe, som for mange er vel så viktig som alt det som hender på arenaen. I år som tidligere år kan man få kjøpt alt fra den minste hovskrapen til store ridehaller.

Les mer …

En drøm og få bygge OL-banene

Bob_Ellis_bygger_OL_banene_i_LondonFor en banebygger, er det å få æren av å bygge sprangbanene til OL noe man drømmer om, men som man ikke tror vil skje. Slik var det også for Bob Ellis da han begynte sin karriere som banebygger.

Les mer …

OL bane på søyler

inovativ_bane_OLEtter mange år med forberedelser er anlegget til dressur, sprang og feltritt klart i Greenwich Park i London. Det har vært mye arbeid for å etablere et anlegg i en historisk park, men ved hjelp av innovative løsninger har de klart å få til et flott anlegg.

Les mer …

Stor messe under Falsterbo Horse Show

Falsterbo_horse_show_2012_i_gangEt av de største sommerstevnene avholdes på Falsterbo. I løpet av uken kan man oppleve stor sport, stor fest og ikke minst 230 utstillere som dekker et 31 mål stort området.

Les mer …

Arctic Messen 2012

001Arctic Equestrian Games (AEG) arrangeres for 7. gang fra den 16. til den 26. februar 2012 på Oslofjord Convention Center i Vestfold. I år er det 35 utstillere som danner Arctic Messen 2012.

Les mer …

Nye midler til spennende forskning

stiftelsenhesteforskninglogo2For tredje år på rad bevilges midler fra Sverige og Norge til hesteforskning. Det er stiftelsen hesteforskning som står for utdelingen. I år ble det gitt 7,5 millioner svenske kroner fordelt på 14 nye prosjekter.

Les mer …

Suksess på messen Bedre Landbruk

Bedre_LandbrukDette er over all forventning. Vi har håpet på 6-7000 besøkende og før første dag er over har 3500 besøkt messen forteller markedssjef Trond Østby i Felleskjøpet Agri.

Les mer …

En mengde tilbud på messen under KOHS

Messeomrdet_under_KOHSÅrets Kingsland Oslo Horse Show er som tidligere en arena for en mengde firmaer som vil presentere sine produkter til publikum. For lesere av Stallmestern var det mange interessante nyheter.

Les mer …

Fra fotballbane til ridebane

Mange_lastebiler_m_til_for__flytte_bundenKingsland Oslo Horse Show er et av de største arrangementene på Telenor Arena. I løpet av en uke vil det bli satt opp handlegate til 50 utstillere, spisesteder, VIP tribune, 320 staller, bygget to ridebaner, m.m.  Stallmestern var innom arenaen under forarbeidet.

Les mer …

Banebygger Frank Rothenberger - Man må ha entusiasme

Frank_Rothenberger_og_hans_team_under_Falsterbo_Horseshow_2011Frank Rothenberger er kanskje verdens beste banebygger. Han bygger baner rundt hele verden og er nå i Falsterbo før turen går videre til Aachen. Stallmestern fikk møte han og hans team til et eksklusivt intervju.

Les mer …

Falstero Horse show 2011

barbakkhopping_2010Lengst syd i Sverige avholdes Falsterbo Horse Show fra 2. til 10.juli. Hele 60000 besøkende får oppleve nesten 50 forskjellige dressur og sprang konkurranser, i tillegg til et stort område med over 240 utstillere og andre tilbud.
Les mer …

Norway Grand Prix arrangeres for 30.gang

Banen_er_pyntet_med_kunstneriske_innslag16. – 19. juni fylles Drammen ridesenter med ryttere fra 19 land, flere hundre hester og forhåpentligvis mange tusen tilskuere. Det blir mye fin sport, mat, fest og moro, men det vil i tillegg være eget messeområdet.

Les mer …

Side 3 av 6