Falsterbo ligger naturskjønt til helt sydvest i Sverige med fantastiske strender og koselige hus. Selve anlegget består av to store arenaer, flere oppvarmingsbaner og oppstallingsplass til rundt 700 hester.

CityboksenOver sekshundre funksjonærer og enda flere hestepassere sørger for at hele arrangementet går bra for seg. I år er dette siste samling for mange ryttere før OL i London. Startfeltet i både dressur og sprang er derfor ekstra stort i år. Mange ryttere har tatt veien fra Norge.

Selv om sporten i seg selv er stor så er tilbudene til besøkende mange. Alt fra stor messe til restauranter, kafeer, konserter og utesteder som kan besøkes. Rundt om anlegget er det flere campingplasser, hoteller, butikker og boliger som leies ut. I 2011 var det over 60 000 betalende tilskuere.

Under messen som avholdes på Falsterbo kan man kjøpe seg et komplett rideanlegg. Alt fra stall, ridehall, asfalt til uteplassen, strømgjerder i alle typer, skrittemaskiner, 4-hjulinger, traktorer, for til flis og mye annet.

Stallmestern har besøkt messen i flere år og vil i tiden fremover komme med flere artikler med produktinformasjoner samt nyheter og trender i tiden.

Under Falsterbo Horse Show er det i tillegg mange foredrag, seminarer og aktiviteter som vil bli nevnt i senere artikler.

Les mer om Falsterbo Horse Show på deres nettside her

 Borga_bygg_ved_Jesper_HelleCity_Boxen_ved_Hans_TuvehjelmHonda_4-hjulning_ved_Magnus_SelenTrafik_og_fritid_ved_Anders_BohmHestebilSafety_system

 

TraktorTidligere artikler fra Falsterbo Horse Show:

– Vida Stallstrø uten støv 

– Alternativt vanningsanlegg for ridehaller

– Nyhet fra Safety systemhinder

– Turbolaster – alt i ett

– Spa til hest

– Gjødselsuger

– Automatisk foring

– Uknuselig greip

– Plaststolper