På en stall har man ofte behov for maskiner til mange forskjellige oppgaver. Det blir som regel dyrt og det ender dermed opp at mange oppgaver blir løst for hånd eller droppet å gjøre tilfredsstillende. Firmaet Gianni Ferrari – Scandinavian Center selger den Italiensk produserte Turbolaster fra firmaet Gianni Ferrai.

Maskinen kan brukes til nesten alt.  – Den kan løfte ting 3,05 meter over bakken -sier Håkan. Ved å koble på ønskede redskaper kan den brukes til alt fra graving til slodding av ridebaner, løfting av rundballer, nedslåing av stolper, måking til utkjøring av halm og møkk fra ridebokser. Man kan i tillegg koble henger på maskinen. – Tilkoblingen er standard for redskapene.

Du kan kjøre maskinen i t-skjorten om vinteren

Ut i fra behov kan Turbolaster leveres i fire modeller. Prisen er fra 239000 og oppover pluss moms. Maskinen leveres helt klar til bruk, men redskap må man ha i tillegg. Siden maskinen er fra varme Italia har den som selges i Skandinavia fått et førerhus med varmeapparat som fungerer godt i kaldere klima.

Motoren går på diesel og er miljøvennlig. – det er ikke noe problem å bruke maskinen innendørs så lenge man ikke lar den gå lenge på tomgang – sier Håkan.

Maskinen er vinklet mellom for og bakhjulene, slik at man kommer til i alle kriker og kroker. Hjulene har alle sin egen motor og ikke hydraulisk overføring som andre maskiner har. Hjulene kan byttes ut etter behov og er silikonfylte noe som sikrer hjulene fra å punktere.

Man_kan_koble_p_de_fleste_redskapene_p_TurbolasterenHydrauliske bremser gir sikkerhet

Det er hydrauliske bremser på hjulene. Fordelen med dette er at bilen står bom stille uten å trille dersom man får motorstopp eller står i en bakke der du har behov for å gå ut av maskinen.

Vedlikeholdet er enkelt – kun vanlig oljeskift, smøring og annet normalt vedlikehold trengs.

 

Kontakt Gianni Ferrari – Scandinavian Center

Les mer om Gianni Ferrari her

Kontakt Arild`s motorsenter som er norsk selger