Når man hører ordet støvesuger tenker man på tepper og gulv. De kan derimot brukes til så mye mer. Paghanini Engros AS er forhandler av den bærbare støvesugeren Metro Vac N’n Blo 220V, som er en unik blåse og støvesuger til hest.

Denne støvesugeren kan bidra til et bedre stallmiljø. For mange hester er støv i staller et stort problem og da er bruk av støvesuger et godt tiltak. (les artikkelen – Gi hesten et godt klima i stallen).

Bruker man støvesugeren til puss og stell av pels, man og hale, vil støvet forsvinne inn i støvesugeren fremfor å bli en sky av små partikler som hesten og du får inn i luftveiene.

Rengjøring av dekken på mange måter

Dekken som tas av hestene om kvelden, er ofte fuktige og støver lite, men dagen etter har de tørket og vil da støve mye når de legges på hestene. En rask runde med støvesugeren og du gjør hestene en stor tjeneste. (Les artikkel – farlig støv fra dekken)

Støvesugeren er i tillegg til å fjerne støv fra dekken godt egnet til å fjerne hår fra innsiden av dekkenet.

stovesuger_uten_poser
Metro Vac N’Blo kan i tillegg til å brukes som støvesuger blåse luft. Dette kan for eksempel brukes til å blåse en hest tørr når du har vasket den

Maskinen er utstyrt med skulderstropper slik at man kan bære den rundt skulderen eller man kan montere den på veggen. Den går på 220V, har fleksibel slange og er i tillegg rustfri, noe som er bra for en maskin som kan brukes så allsidig. Maskinen leveres med 3 forskjellige børster, og to forskjellige munnstykker som gir forskjellig luftstrøm ved blåsing.

Les mer om maskinen her