De 380 leverandørene vil vise frem sine siste kolleksjoner og oppfinnelser. En trend som er tydelig er at teknologien preger mer og mer ustyr og klær til hest og rytter.

Nå kan man bla få laser skanner som måler hestens rygg og overfører dette til en 3D modell laget av et sinnrikt justerbart aluminiums skjelett. Salen blir i tillegg til bedre passform, mer komfortabel for rytteren da de kan fås med puter som vil fungere som støtabsorberende.

Om man har sal uten støtabsorbering kan man nå få sjabraker med støtabsorberende gummi inne i sjabraken.

logo_spogaPå hjelmfronten kan en leverandør skilte med innlagt elektrisk vifter i hjelmen som gir hode nedkjøling mens man rir. Rideklærne blir mer og mer komfortable og mer og mer moteriktig. I tillegg kan også de leveres med støtabsorberende puter på knær og andre utsatte steder i tilfelle man detter av.

Utstyr til hestene blir også bedre takket være teknologi. Nå har man forsket frem dekken som passer enda bedre enn tidligere utgaver. De skal nå ikke klemme og lage gnagsår.

Under messen deles inovations prisen 2011 ut til de tre beste i kategoriene utstyr til rytter, utstyr til hest og tilbehør. Hvem dette blir offentliggjort i egen artikkel.

Les mer om messen på deres nettside her