messe NHF

Olympiahallen i London er stedet for den årlig tradisjonsfylte juleshow i England uken før jul. Nå får også Norge sitt juleshow. Stedet er Norges Varemesse på Lillestrøm, der Norwegian Horse Festival avholdes i tidsrommet 1. – 4. desember.

Det blir et stort og varierende program på flere arenaer, med internasjonale sprang og dressur konkurranser og nytt av året Icelandic Horse festival som teller i world rankingen.

Ut over konkurransene blir det clinicer, høydehopping, showklasser og ikke minst stort juleshow som går flere dager.

Utenfor arenaene er det stor messe som går over flere haller.

Stallmestern har egen stand i hall A. Hjertelig velkommen til å ta en prat.

 

Besøk nettsiden til Norwegian Horsfestival ved å klikke her

Les også

liten traktor

Liten elektrisk traktor

Ikke alle har behov for en stor traktor, men samtidig kan en ATV være litt for liten. Løsningen kan da være en liten traktor som går under 20km/h og derfor ikke trengs å registreres.

2021 10 17 12.35.02

Strø til bokser fra YesBox Stallstrø

Strø til hest er det mange leverandører av. På Kingsland Oslo Horseshow var det Svenske firmaet Yes Box Stallstrø representert. De leverer strø til staller og landbruket for øvrig.

2021 10 17 15.52.51

Metallvinduer etter mål og ønske

Stallvinduer må både være solide, praktiske i forhold til rengjøring og estetisk tilpasset bygget. Alternativene i dag er hovedsakelig tre, PVC/kompositt eller i metall. SISU hest og utstyr viste frem sine metallvinduer under Kingsland Oslo Horseshow.