For 31. gang arrangeres hingstekåringen til Dansk Varmblods forening. Det hele finner sted i MCH Messecenter Herning. Kåringen går over flere dager der hestene vises flere ganger. Det er mye som skjer under disse 4 dagene. Det er dressur og sprang, oppvisning, auksjon, unghestchampionat, galla, messe, dansk/nordisk hovslager mesterskap, m.m. (Se her)

Til messen kommer over 250 utstiller som boltrer seg på rundt 20.000 kvadrat meter. På messen er det hele to haller med firmaer som selger stall inventar, hestehengere og annet utstyr og materiell. (Se her)

I løpet av de fire dagene arrangeres det daglig seminarer. Temaene i år er skader på hest, suksess som rytter, optimal ryttertrening og grunnleggende dressur trening. (Se her)

Dansk mesterskap og Nordisk mesterskap for hovslagere arrangeres under Kåringsdagene. Det er flere fra Norge som stiller i konkurransen. Til sammen over 100 hovslagere er samlet til dyst. Det er 5 konkurranser hvorav de 20 beste fra klasse 2 til 5 ender i en finale klasse. (Se her for arrangement og her for deltagerliste)