De fleste utstillerne er butikker som selger rideutstyr. De har det blitt flere og flere av med årene og det har dermed kommet mange ny merker på markede. De fleste selger ett begrenset utvalg av de mest brukte stallutstyret. Kvaliteten er vekslende, så er man på messen bør man sjekke opp hva som finnes før man går til innkjøp.

Stall Kubberød og Element systemer er to av firmaene som er leverandører av ridehall, staller og bunder. I disse dager som det bygges rundt om i hele Norge er det også innen denne delen av næringslivet kommet til flere firmaer.

ohs12

Av mer spesielle ting til stall kan det nevnes firmaet Heste Fokus som selger ThermoBar. Ingunn forteller til Stallmestern at vannkarene er ikke bare praktiske i forhold til vann som fryser, men de er både laget av miljøvennlig materialer og sikre i forhold til strømfare for hestene.

Norsk Hestesenter er på plass sammen med Rytterforbundet for å forelle om hva som finnes av opplæringstillbud i Norge. Norsk Hestesenter kan fortelle at de utvider kurstilbudet. Det nyeste er kurs for foreldre som har barn som får hest.

For de som er på jakt etter transportmiddel for hest er det flere firmaer som kan tilby alt fra enkle hengere til store hestebiler med alt man kan drømme om av fasiliteter.

Andre stands som er til stedet er kraftfor/fortillskud, media/magasiner, foreninger, kunstnere, rideopplevelser, o.a. Det eneste rene utenlandske innslaget er German Horse Center som selger hester.