For første gang vil Stallmestern ha en bemannet stand hele uken hesteshowet pågår. Det blir informasjon om nettsiden, konsulenttjenester Stallmestern kan bidra med, salg av analysepakke og mulighet til samtaler rundt bygg og drift av hesteanlegg.

Ridebaner er et området mange trenger bistand med, enten det er nybygging eller rehabilitering av gammel bane. På messen kan man se forskjeller på ridebaner og gå i dybden av hva som er i ridebanene og hvorfor egenskapene til banene er så forskjellig.

rollupMan kan også kjøpe analysepakken som fungerer på samme måte som om man tar en høyprøve, jordprøve eller ormprøve. Innsendt prøve resulterer i en rapport med løsninger på utfordringene banen har.

Klima i staller er et området som trenger større fokus. Stallmestern har bistått flere i hjelp til bedre inneklima. Kunder er alt fra Skanska til rideklubber.

Nybygging av stall med tilhørende bygg bidrar Stallmestern mye med i forhold til planlegging, søknad og budsjetteringsfasen. Gjennom årene har Stallmestern bidrat i prosjekter som har endt i alt fra store hesteanlegg til små staller. På messen kan man derfor lufte drømmer og få en ca pris på bistand.

Stallmestern ønsker alle velkommen til stand på AEG 2017

 

Les mer om AEG her