Firmaet har holdt på i mange år og flere staller i Norge har produkter fra dem. Under Norwegian Horse Festival var det første gang de hadde stand i Norge og fikk vist frem sine produkter.

IMG 20200212 174254Firmat har egen fabrikk der de lager og sveiser innredingene etter alle kunstens regler og godkjenninger. De har CE godkjenninger på produktene noe som er krav i EU.

Stålet er helsveiset og galvanisert. De leverer fronter med skyvedør eller slagdører. Av fyll har de valgt å kun selge bambus eller plastplank da det er to holdbare typer som har lite vedlikehold og skader.

Vindu i dører er gjerne hengslet på siden med god festeanordning i både åpen og låst stilling.

En smart løsning i boksen

Et produkt firmaet er stolte av er skapet under fôrkrybben. I selve boksen er det et metallbeslag under hele fôrkrybben, men inni er det skap med flere hyller som man kommer til fra utsiden. I det kan man ha de viktigste tingene til stell og puss av hesten.

IMG 20200214 141234 IMG 20200214 141255 IMG 20200214 141315

Stålvinduer med eller uten gitter

Firmaet selger stålrammer med eller uten herdet glass. Dersom man velger herdet glass, selger de hele 6mm tykke vinduer som tåler det meste. Om man allikevel skulle være uheldig så vil ruten pulveriseres, men henge sammen slik at det ikke blir glass som hesten kan skade seg på.

IMG 20200214 141459Vinduene kan komme i mange størrelser og form, men til vinduer der hestene kan titte ut, har de en løsning som er smart for veggene utenfor. Det er nemlig at man velger to vinduer som slåer vær sin vei. Da blir det ikke en side av ytterveggen som hestene kan gnage på.

En standard som kommer med åpningsbare vinduer, er metallbeslag som kan slås opp og dermed brukes til å feste vinduet fast så luft kommer inn.

Gummimatter til stallgang og bokser

Et tredje produkt firmaet leverer er gummimatter. De her to hovedtyper, men alle er i «puslespill» utgaver. Den ene er til stallgangen og gir godt feste så hestene ikke kan skli. Dette er matter som er laget av ny gummi.

IMG 20200216 154120IMG 20200216 154129I boksene kan man kjøpe matter i tre forskjellige tykkelser. Produktet er laget av resirkulert gummi.

Der mattene festes i hverandre blir det helt tett. Mot kanter i boksene kan selve puslespillbiten kappes av, men man må huske på at mattene utvider og trekker seg sammen noe ettersom temperatur og bruk.

 

 

For mer informasjon om Belmondo matter klikk her

For mer informasjon om Rationel klikk her