Øyvind Fossum er daglig leder og kan vise til leveranser rundt om i hele landet. Siden 2007 har porteføljen økt jevnlig og siste tilskudd er en avtale med det tyske firmaet Grosewinkelmann. Firmaet har en mengde produkter og da spesielt stålprodukter som de lager selv.

Under Oslo Horseshow kunne man se tre gode stålprodukter. Solid stevneskap i stål, stor forvogn med tre kammer og kurver til evt. tilleggsprodukter. Vognens tre kammer har lokk slik at oppbevaringen av kraftforet blir etter forskriftsmessig.

KubberodDet tredje produktet som ble vist frem er dekkenholder til enten 6 eller 10 dekken. Den er på hjul og kan derfor trilles inn i vaskespilt om dekken er nyvasket og trenger å renne fra seg, eller om man har salrom med litt dårlig plass.

Store på ridebaner

Det er ikke mange firmaer i Norge som selger spesiallaget topplaget med fiber til ridebaner og anlegger disse. Stall Kubberød er forhandlere av den Engelsk lagde ridebunnen fra Martin Collins.

Valsing av bane gir en fast baneMartin Collins begynte med syntetisk innblanding i sanden allerede for over 30 år siden. I dag har de kommet frem til løsninger for alle type behov. Sanden som brukes er kvartssand som er sterkere enn «norsk gråfjell».

Tekstilfibrene som brukes og som gir topplaget en rotstruktur gir stabilitet og holder på vannet. Fibrene og sand kan kjøpes sammen eller man kan bruke lokal sand og blande inn fibrene selv.

plastplank pa veggerStallinnredning og utstyr

I Nederland har Corton produsert stallinnredning siden 1973 og via Stall Kubberød har mange staller i Norge fått innredning fra dem. Corton leverer solide bokser med alt utstyr som trengs. Selve boksene kan man få i alt fra standard til designmodeller.

Plastplank er populært som fyll i boksveggen og i flere staller anvender man nå plastplank på ytterveggen i tillegg, for å unngå gnaging og annen slitasje.

Gjerder fra DeSutter

I 40 år har DeSutter firmaer fra Belgia produsert gjerder. Firmaet har gjennom alle disse årene funnet frem til gjerder som er solide og passer til forskjellig bruk innenfor hest. På Kubberød gård kan man se flere gjerder som etter flere år er som nye.

paddockeneØnsker man plastgjerder kan Stall Kubberød levere det fra det Nederlandske firmaet Heritage.

Hinderutstyr, dressurmateriell og ridebaneharver.

Dressurmateriell kommer fra samme firmaet som plastgjerdene, mens hinderutstyr kommer fra det Tyske firmaet Andreas Rumann.

Ridebaneharvene som Stall Kubberød selger, passer til alle fiberbaner og er spesiallaget fra samme firma som ridebanebunnen Martin Collins.

 

stand kubberod For flere produkter og mer informasjon om Stall Kubberød se deres nettside her.