Firmaets filosofi er at hestene får god livskvalitet ved hjelp av organiske materialer basert på mineraler. Firmaet har forskere både i Tyskland og Polen. De har kommet frem til organiske produkter som gjør bruk av mineralene på balansert måte. Ingen ting firmaet selger har ulovlige midler som kunne slått ut på dopingprøve.

Det å være i ett med naturen viser firmaet til det fulle på Fabrikken i tyskland. All strøm produserer de selv, spillvann renses og hele anlegget er CO2 nøytralt.

Som eier eller forer av hesten er det ikke alltid enkelt og vite hva man skal gi av tilleggsprodukter og når. Man følge med på hestens helse, hold og for eksempel at pelsen er sunn og frisk. Snakk gjerne med veterinæren – sier Marianne.

Mange bruker et data program for å regne ut hva hesten trenger mer eller mindre av. Slike PC programmer vil fungere dårlig med produkter fra St.Hippolyt forteller Marianne. Dette er fordi programmene ikke klarer å ta hensyn til så mange faktorer som produktene fra St.Hippolyt inneholder.

Flere nye produkter

Et nytt produkt i år er Glycogard som enkelt fortalt senker insulinet til hesten. Om man ikke har godt nok høy så kan det produktet forebygge forfangenhet.

Et annet produkt er Linustar som inneholder gule linfrø som er halvveis knust slik at hestene får utnyttet frøene bedre. Produktet inneholder i tillegg Omega 3. Produktet skal hjelpe mot magesår og gir samtidig renere pels.

Andre nyheter er Lamine-forte, Qelan, Golden medal samt Equimeb Hepa. Les mer om produktene på deres nettside.

 

Les mer om St.Hippolyt her