Det er Koelnmesse GmbH som arrangerer messen og det hele avholdes i Cologne Exhibition Center i Tyskland. Messen er stedet for forhandlere av hesteutstyr i inn og utland. De som selv ikke stiller ut kommer for å skape kontakter, lage avtaler og få med seg de siste nyhetene.

 

Det er ikke bare utstyr på messen. Det vil i tillegg, være små foredrag og jevnlig intervjuer i den ”røde sofaen” mitt i messeområdet. Det er prominente gjester og representanter fra industrien som vil fortelle om trender, hvilken vei sektoren går og andre temaer rundt hestesport industrien.

 spoga01

På messen er det mye utstyr til rytter og hest, men det er også mye utstyr til stallen, innhegninger, behandlingsprodukter og ikke minst utstyr til stevner og arrangementer. De ansatte på en stall er heller ikke glemt da det er mange spennende produkter både for en groom, stallarbeider og andre hestefolk.

 

Stallmestern deltok på messen i 2008 og vil i år igjen være til stede for å bringe siste nytt fra utlandet. Fra Norge deltar forøvrig Kingsland som er de eneste med stand på messen.

 

Se messens internettside for mer informasjon: Spoga Horse