Det var et imponerende syn som møtte stallmestern under spring tourens 2 dag. Hundrevis av mennesker, hester på alle baner og en full restaurant Sancerre der publikum nøt solen, mat og drikke.

I løpet av en knapp måned har to av de tre stallgangene blitt pusset opp og et helt nytt tilbygg med kjøkken, restaurant og toalett blitt bygget. Ryttere, oppassere, publikum og andre kan glede seg til den pågående Spring touren etterfulgt av Nordic tour og Norway Grand-Prix.

Restaurant_Sancerre_2Ny restaurant med inne og ute servering

Restauranten er bygget i forlengelse av den gamle Doffen kro og langsiden til ridehallen. Den består av et moderne kjøkken som har fått den standarden som kreves av Mattilsynet for serveringssteder.

Lokalet til gjestene har blitt flislagt på gulvet og har vinduer både inn i ridehallen og ut mot den store ridebanen. I enden av bygget er det laget nye flotte toaletter som gjør bruken til en god opplevelse. Midt på bygget er det en stor utgang til to store hellelagte terrasser. De har fått nye fine bord og store deler av dem kan dekkes over av store markiser dersom solen blir for skarp eller lett yr daler ned.

Restaurant Sancerre vil server både lunsj og middager. Den har kommunal sjenkebevilgning og vil fungere som en restaurant. Selve lokalet skal i tillegg til normal drift kunne leies ut til andre arrangementer.

Nye_stallene_er_i_brukRenovering av stallene

Drammen ridesenter har et stort stallbygg som lenge har hatt behov for en oppussing. Utleiestallene har i første omgang fått en totalrenovering.

De gamle boksene er tatt ut, vegger og tak er malt, nye lamper har blitt satt opp og det er montert nye boksvegger og dører fra Laake. Boksene selges via Walber og er av en type der man kan gi kraftforet via luke utenifra. Veggene er av hardt treverk som hestene ikke kan gnage på.

I boksene er det montert nye drikkekar med trykkventil og på veggen mot muren er det gummimatter. I endene av stallrekkene er det laget hvitmalte murer med røde murstein på kantene. Hele stallen fremstår som en moderne og flott stall for hestene som står oppstallet på stedet.

 

 

Les mer om Drammen ridesenter her 

Les mer om boksene fra Laake her

 

Bygging av restauranten:

den_gamle_terassen_er_revetRestaurant_Sancerre_under_bygging_1Restaurant_Sancerre_under_byggingnytt_moderne_kjkken_byggesTerasse_i_2_etg_stpes_utenfor_restaurant_SancerreRestaurant_Sancerre_fr_toalettToalett_i_Restaurant_SancerreDisken_i_Restaurant_SancerreRestaurant_Sancerre_terassene

Renoveringen av stallene:

Stallene_pusses_oppLaake_fra_Walber_monteres_med_solid_treplankerLaake_fra_Walber_monteresBoksevegger_med_luke_over_krybbenNye_drikkekar_og_gummi_mot_murenStallene_i_brukNy_stall_med_toppen_av_en_av_de_nye_murene