Firmaet Conexx ble startet av bønder i Nederland på femtitallet som en følge at mange låver var for dårlig. Firmaet bygde da låver og fjøs men har de siste årene utvidet området.

I begynnelsen ble alt laget i Nederland, men produksjonen er nå hovedsakelig i Polen, kan de Norske driverne fortelle.

Konseptet til firmaet består av å tilby komplette bygg i flere prisklasser.

conexx norgeBasic line er et billig stålbygg opp til 24 meter i bredden. I disse byggene er det meste standard dimensjoner slik at man kan få et ferdig oppsatt bygg i løpet av 6-7 uker.

Comfort line fokuserer på bygninger som skal romme dyr, der dyrenes komfort teller mest. Materialer, lys, ventilasjon og ergonomi.

High line som er bygg opp til 40 meter brede med vegger og tak som kvalifiserer til alle krav til handel og industri.

Alle byggene leveres etter forskrifter og regler som gjelder i Norge. Både Ulf og Kjell har lang fartstid innen levering av stålbygg i Norge.

Patentert stålkonstruksjon

En av grunnene til at firmaet kan levere billige bygg, er at de har en patent på stålkonstruksjonene som gjør at de kan bruke mindre stål. En leveranse til en ridehall kan dermed bli på en hel lastebil mindre med stål. Stål koster penger så her sparer man forteller Ulf.

Conexx i Norge startet opp i år og har allerede fem bygg som skal opp før jul. To av disse er ridehaller så firmaet levere ikke bare ridehaller.

 

conexx

 

Les mer om firmaet her