Høsten 2012 ble HNH Trading agent for Röwer & Rüb i Norge og velger nå og satse i markede, forteller Thomas. Firmaet som ønsker å kunne promotere salg av hest og hesterelaterte produkter, samt skape aktivt trenings og konkurranse miljø innen sprangridning, holder til i Hedmark.

Röwer og Rüb som de nå forhandler er et profesjonelt firma fra Tyskland. De leverer stallinredninger, skrittemaskiner, hindermateriell, ridebaneutstyr, med mer. Det de leverer er av høy kvalitet og stadfester dette ved å bruke solid metall og prioriterer bruk av bambus som er en tresort som er hard, men samtidig fleksibelt. En stor fordel ved bambus er at de fjærer ved spark fra en hest og er samtidig så solid at det ikke blir merker.

Metallet er av solid galvanisert stål som man kan få levert lakkert i forskjellige farger. Om lakken blir riper i, får man touch up lakk som gjør at riper blir tilnærmet usynlig. Firmaet leverer lakk i alle farger og som er tilpasset til bruken.

Boksene lages på mål og utseende etter ønske

Boksene leveres i flere typer, men man får laget dem etter mål og ønsket utseende. I boksene finnes det flere kraftforløsninger som gjør det enklere å fore fra stallgangen. Trykke inn, svinge og vippe ut. Hva man velger er avhengig av valg av bokstype og hva man syntes både ser fint ut og som vil fungere for deg.

En løsning som Röwer og Rüb har patent på er skyvedør for buede boksvegger. Dette gjør at man slipper metallskinnen som mange har over buede frontvegger.

NEttsiden HNHAlle bokser har samme kvalitet uansett prisklasse

Thomas sier at Holdbarhet og kvalitet er grunnen til at man skal velge bokser fra Röwer og rüb fremfor andre. Om du velger en enklere bokstype eller en mer lukrativ i utseende så har alle samme kvalitet i både tre og metall – sier Thomas.

En viktig del av produksjonen og valg av materiale er for Röwer og Rüb at det er miljøvennlig treverk og produksjon.

Sikkerheten er ivaretatt spesielt med hensyn til gitter. Det er små gitteråpninger slik at hestene ikke kan sette fast bena sine og nederst på boksdøren er det ekstra lås dersom man har en hest som er ekstra ivrig på boksdøren.

Vil du vite mer om produktene så besøk nettsiden til HNH trading her

Röwer og Rüb Tyskland her