Under AEG kunne de vise frem et rikt utvalg av kraftfôr og tilleggsprodukter. ”Fordelen med deres produkter er at de ikke er genemodifisert og inneholder heller ikke forbudte stoffer” forteller Louise.

Produktene kommer fra Tyskland der de har forskere, veterinærer og andre som står for produksjonen. Kraftforet har små bestanddeler og lukter godt, noe Kenneth sier er en fordel ved produktet. Innholdet består av naturprodukter som hestene utnytter så bra at man kan gi dem mindre mengder, enn annet type kraftfor. For hestene gir dette bedre opptak av næring og det blir billigere for eieren.

 

Noe for en hver hest

sthippolyt2Produktsortimentet omfatter noe for alle typer hest og alder. Islandshester som trenger med zink har eget for, føll og drektige hopper har annen type fôr, osv. Produktene har en ferskvare garanti på 6 mnd og konserveres naturlig.

Fortilskudd som selges, skal kun brukes når man skal reparere noe. Når hesten er fin igjen så dropper man tilskuddet og går over til basisfor igjen, sier Kenneth. For hester som ikke drikker nok vann har de tilskuddsprodukt til vannet slik at hestene får mer veske i seg.

 

Les mer om produktene her.