Hestehengeren Traveler Isy til islandshester har plass til 5 hester. Den er 210 høy, men kan leveres i 240 høyde og man får da plass til 3 hester.

Hengeren har kvalitet i alle deler. Hengeren har totallast på 3500 kg, nyttelast 1800 kg og er 5,7 meter lang. Størrelsen gjør at hengeren er utstyrt med hydraulisk overføring til bremsene.

Gjerder_som_kommer_ut_fra_hengerenInne er det flyttbare vegger slik at man kan gjøre om til 2 bokser om det er et ønske. Om hestene blir stående i hengeren kan man lukke opp øvre del av siden slik at hestene kan se ut. Foran er det et stort salrom med hengere og inne over hestene er det hylle til dekken, o.a.

Strømgjerder montert i bilen

En finesse i hengeren er at den har strømtråd på rull montert i salrommet i tillegg til et strømaggregat. Sammen med to stolper kan man gjerde inn et ca 50 m2 området rundt hengeren og man har dermed en paddock til hester. Strømtrådene kan monteres på begge sider av hengeren.

For menneskene kan hengeren by på persienne som kan gjøre varme sommerdager lunere, eller mer regnfylte dager mer tørre.

Islandshest_henger_til_5_islandshesterSalrommet_til_hengeren_-_legg_merke_til_strmbndet_p_rull_nederst_i_hyre_hjrne

Hestebil til 2 hester og 3 mennesker

Små hestebiler er blitt mer og mer populære – sier Thor. Compact TL som ble viste frem på KOHS hadde plass til 2 hester og mulighet for at 3 personer kan sove over i bilen.

Hestebil_fra_BckmannBilen tilfredstiller alle krav, har takvifte, vann og foringsmulighet til hestene. I denne bilen står hestene med hode mot kjøreretningen. Dette er en fordel da de takler oppbremsing bedre på denne måten forteller Thor – de står med baken i veggen og kommer ingen vei ved oppbremsing sier Thor videre.

Hestebilene kan man få i alle størrelser – fra store lastebiler med boligenhet til denne mindre utgaven til 2 hester.

 

Les mer om Böckmann her

Kontakt forhandler her