Daniel Larsson er mannen bak firmaet Building performance, som har bygget flere ridehaller og staller i Norge. Han ønsker å tilby best mulige produkter og har nå fått avtale om å selge Loddon sine produkter i Norge.

Først ute er Sundby gård som har fått installert solide og fine bokser av typen York. Roger Buck som er administrerende direktør forteller at firmaet har vært på markede i 40 år. Det startet som en familiebedrift, men samarbeider nå med firmaet A Camellia plc som er et verdensomspennende firma med 75000 ansatte. Det gir stabilitet i ryggen og gode kontakter verden rundt – sier Roger.

Vi har hovedmarkede i England og USA, men har levert til mange land i Europa og Østen som Hong Kong, Singapore, Japan, Dubai, mf. I tillegg har vi levert staller til spesielle steder som til NYPD og Dronningen av England – forteller Roger.

Building performance og LoddonSolide bokser i mange utgaver

Boksene kommer i seks forskjellige typer, men alt kan spesiallages etter ønske. Boksene er laget av 2mm galvanisert stål som er pulverlakkert.

En stor forskjell fra andre bokser er at alle sveiseskjøter er inne i beslagene, så de syntes ikke utenifra – forteller Daniel.

Boksene leveres i de fleste tilfeller av hardtre eller plast. Man kan få plankene i bambus, men de er noe dyrere. Bambus kommer fra kina, Hard wood fra vest Afrika, plastplankene kommer fra Belgia og stålet er fra England, der alt i tillegg settes sammen.

En forskjell fra mange andre bokser som selges er at gitterene i boksene til Loddon, har en avstand på 5 mm kontra 7 mm som er maksimumsstørrelsen etter retningslinjene til forskrift om velferd for hest, kan Daniel fortelle.

Garantien er 10 år for treverket og 25 for stålet.

Daniel fremhever den gode service fra firmaet i England, dersom man velger Loddon.

 

Les mer om Building Performance her

Besøk Loddons nettside her