Rundt om i landet finnes det ridehaller med store og små rom der man har utsyn til ridehall eller og utebane. Det som derimot er en stor forskjell fra disse rommene, til tilsvarende rom i utlandet er møblering. I Norge ser man ofte enkel pinnestoler som noen har fått fra en bedrift eller som er kjøpt billig på Ikea.

Rob Heijliger i Nederland, har på sitt anlegg fått ett designer firma til å innrede hele rommet gratis. De ser på det som ett utstillingsvindu for seg og sine produkter, i tillegg til at Rob får et sted der kunder ser at han driver seriøs business. Stedet er et samlingssted for så vel gode venner som rytterer og kunder. Mandager er det for eksempel fotballkamp i hallen med tilhørende hygge i kafeen etterpå.

kafeheijliger1På anlegget til Robs onkel – Manege Heijligers – Prins Willem-Alexander Manege har de bygget tre ridehaller som knyttes sammen med kafeteria i 2. etg. Riktignok er det også bar og ukentlig søndagsfest på anlegget, men det er og blir en møteplass for alle. Både foreldre som ser på, naboer som tar en tur innom for en kaffe og selvfølgelig for både ansatte og ryttere. Therese Alhaug som har jobbet der en periode kan fortelle at selv en gammel rytter som ikke kan gå mer, kommer bærende inn i kafeen jevnlig. For Manege Heijligers er kafeen og baren i tillegg til hyggen, en stor inntekt som gir eieren et stort handlingsrom.

Rob var ellers klar på at alkohol, kun var lov etter at man hadde ridd akkurat som lovgivningen er for norske ryttere.