Under Artic Equestrien Games hadde Jumpnet stand der de viste frem en del av produktene de har. Det er Markus Frostborn som skal ha ansvaret for den Norske delen.

bom med skum og plastMiljøvennlig gummi til ridebaner

Det Tyske firmaet Otto Sport har levert ridebaner i over 20 år. De har fiberbaner med silikasand som er levert rundt i hele verden. Under ridebanene kan man legge Otto mattene som gir stabilitet og drenerer godt, samtidig som den holder på vannet. Otto Sport har også spesialutviklet gummibiter som brukes uten sand. Man bruker mao gummibitene som topplag.

For ridebaner som har behov for gummi iblandet sanden, selger Jumpnet gummibiter som ikke kommer fra bildekk, men fra miljøvennlige gummilister.

hinder med maalUtstyr til sprang og dressur

Firmaet selger vanlige trebommer til hinder, men har også trebommer som er belagt med skum utenpå og deretter plasttrekk. Om en hest slår inni bommen er den myk ytterst. Videre er fargefeltene sveiset og gjennommalt slik at det ikke kommer noe sand eller rusk inni bommen. Ripene vil ikke bli synlig pga gjennomfargingen. Endene av bommen er forseglet med en limt og skrudd kopp.

Innfangerne er laget av aluminium. De ruster mao ikke og kan fås i mange farger. De kan fås med forskjellig type føtter. Firmaet selger også triangelstøtte. Den kan holde tre sett med bommer og gir dermed mange rideveier under trening.

På stolpene er det klistret på målebånd som gjør det enkelt å få bommen i riktig høyde. Om man ønsker det kan man kjøpe målebåndene løse og klistre på eksisterende stolper. De limer ikke på tre, men man kan da feste den på siden av metallskinnen.

For oppvarmingsbanen har firmaet egne store innfangere, med store nummer så det er lett for rytteren å se hva bommene ligger på. De kan fås i hvitt eller rødt.

dressur rail jumpnetDressurrailen de selger er laget i plast med eget slisse som listene plasseres inni. De er også laget med kammer som holder dem rette og fine. De kommer i 4 meters lengder så man enkelt kan kjøpe pakker til 20*40 eller 20*60 baner.

Bokstavene kommer enten som plastkasser med plass til blomst i toppen eller metallbokstaver med spyd som man kan sette ned i bakken.

Gjerde i plast

Jgjerde jumpnetumpnet.no selger gjerder i hardplast. De består av firkantede stolper med planker som har tre kamre. Dette gjør at de er stive og solide når de er satt opp.

Gjerdestolpene settes opp med 2,5 meters avstand. Den korte avstanden gir et solid gjerde.

Plasten er UV-bestandig og kan vaskes over om de blir møkkete.

 

Les mer her