På messen fikk man se mange nye produkter. En del av dem ble presentert på Spoga messen for 14 dager siden og har allerede funnet veien til Norge. De allerede etablerte merkevarene kom med sine nye produkter som vil komme i butikkene i løpet av de nærmeste månedene.

heimermesse32010heimermesse12010

Eldonor kunne vise frem en ny flue fjernings middel til hest i både spray og roll-on typen. Produktet er mindre helseskadelig enn andre produkter som finnes på markede.  På standen kunne man i tillegg se de nye støvlene Eldonor forhandler. Det var flere typer for arbeid i stallen. De var godt isolerte med mulighet for å ta ut og vaske foret.

heimermesse22010heimermesse62010

Hesten’s beste som er et relativt nytt firma kunne vise frem the safe Clip som Stallmestern omtalte i artikkelen fra SPOGA. Hesten’s beste har agentur på kroken og kan anbefale den til alle som binder opp hester. Firmaet samarbeider med  Dan Guerera som er barfottrimmer og driver utdannelse av barfottrimmere i England, Danmark og Norge. Han har laget hovkniver og hovpleiemiddler. Et av produktene var desinfisering og rusthindrende middel for redskap.

Rytter’n kunne vise Stallmestern to nye typer transportbelegg med god foring. Den ene er fra Professional’s Choice  og den andre fra Christ som består av lammeskinn som er kompakt og holder seg derfor godt selv etter lang tids bruk. Norsk ull blir fort flat og sammenpresset. Ryttern kunne videre vise nye magnetprodukter fra Professional’s Choice. De er tilpasset bruk i nakke, panne, ben, hov, dekken og kne.

Heimer som arrangerer messen presenterte sin nye internettside og hadde en stor stand der de viste frem bla. noen nyheter innen bitt til hestene.  Mange andre firmaer hadde nyheter innen saler, klær, rideutstyr, hjelmer, belegg, m.m.

Messen som er åpen for inviterte gjester vil bli arrangert neste gang i mars 2011.