Mange steder står hestenes drikkekar ute, et godt stykke fra tappekranen. Da har man et daglig tungt arbeid med å bære vannet. Bruker du trillebåren til å frakte vannet i åpne bøtter så har du ofte halvparten av vannet igjen når du kommer frem og selv om du bruker lokk, så blir det dårlig plass til flere bøtter i trillebåren.

A Bit More selger en smart løsning som gjør livet lettere. H2O baggen er en vanndunk som har form som en trillebår. Om den fylles helt opp rommer den 80 liter vann. Under vanndunken er det en antisklimatte. Dermed kan du enkelt vippe trillebåren fremover når du skal tømme vanndunken uten at hele dunken sklir av trillebåren. Du slipper med dette tunge løft i tillegg til at du ikke søler noe og får mye vann med deg på en tur.

H2O baggen har vunnet flere priser.  Innovation of the Year at BETA International 2010, Gold Winner for Industry Awards Gardening Equipment Product 2009 and Winner of Garden Answers Magazine Best Innovation Award 2008

Alt for å gjøre hesteholdet enklere

Louise Smith Harring som driver firmaet A bit more er kjent for mange innen hestemiljøet. Hun reiser rundt med sine hundrevis av bitt og har nå begynt med saler i tillegg. Mannen Tore er hovslager, men hjelper til og er opptatt av gjenstander som kan gjøre hesteholdet enklere. Det er bakgrunnen til at de selger H2o baggen og andre ting som oppheng for saler, m.m.

h2obaggen_abitmoreTore forteller at vanndunken han har hjemme, er halvannet år gammel og er like fin. Det kan gå hull på den om man får skarpe gjenstander på den, men den kan lappes. Et tips er å ikke la den stå ute full med vann om det er kuldegrader. Vannet vil da utvide seg og kan dermed sprenge sømmene i baggen. Er det mindre vann i den så er det bare å sette den inn til tining.

 

Besøk A Bit More her