Kjøp og selg brukt

Å kjøpe brukt kan man spare mye penger på. De siste årene har det i tillegg vært fokus på å spare miljøet, ved at man kjøpet brukt fremfor nytt. Det er store muligheter for at du finner akkurat det du trenger til en mye lavere pris enn nytt. Du kan da ha god samvittighet for både miljøet og lommeboken. Er det noe du ikke bruker lenger kan du selv tjene penger på det. Det er helt sikkert noen andre som vil ha glede av det. Hold deg oppdatert på nettsider som selger brukt. Finn.no har et stort utvalg av heste- og rytterutstyr. Det er gratis å legge ut annonser på siden.

Sammenlign priser på produkter på nett

Det finnes flere nettbutikker som selger materiell og utstyr til hest og rytter. Ikke velg det “første” og “beste” du finner. Priser kan variere mye mellom nettbutikker. Sjekk hvilken priser andre nettsider har på varen før du kjøper. For å gjøre arbeidet med å finne tilsvarende varer flere steder, finns det flere nettsider som sammenlikner priser for deg.

Søk etter rabattkoder og tilbud

Har du funnet noe på nettet som du ønsker å kjøpe bør du sjekke om du kan spare enda mer! Det er mange nettsider som oversiktlig gir deg aktuelle tilbud og rabattkodene for nettbutikker. Saleduck.no er en side med rabattkoder som du kan bruke til ditt kjøp.

Vent til stor salg og tilbudsdager

Du kan spare mye penger ved å vente til produktet kommer på salg. I dag har nettbutikk stadig salg, selv utenfor de kjente salgsperiodene. Hold øynene oppe for tilbud på nettsider. En enkel måte å holde seg oppdatert på tilbud er å melde seg på nyhetsbrev. Store salgsdager i Norge er nyttårsalg, sommersalg og høstsalg. I tillegg har de fleste nettbutikkene store avslag under Black Friday og Cyber Monday. Disse tilbudsdagene er fortsatt ganske nye i Norge men har kommet for å bli.