Messehallen kunne godt vært enda større. Messeansvarlige Kim Elvegård har nemlig ikke hatt noen problem med å fylle hallen med stands. De som fikk plass til stand hadde nok å gjøre i det mylderet av mennesker som fylte messen i pausene.

Stallmestern hadde for første gang egen stand på messen. Den var godt plassert ved en av utgangene. I løpet av messen har Stallmestern besøkt de fleste stands som har produkter av interesse for Stallmesterns lesere. De vil i egne artikler bli presentert på sidene i dagene som kommer.

Hele arrangementet har gått smertefritt fra det startet torsdag, til det avsluttes søndag med Rolex FEI World Cup. Morten Aasen var tydelig fornøyd på slutten av dagen lørdag. Arrangørene har i et helt år planlagt dette årets arrangement.

Stallmesterns_standTelenor arena fylles med et imponerende anlegg. Hovedarenaen er på 80*35 og oppvarmingen er på 60*22. Bunnen er Martin Collins Eco trac. Den består av sand, fiber og voks.

Det bygges VIP tribune til over 500 personer på hele 6 etasjer i tillegg til et stort messeområde. Ute er det bygd staller til hestene med vaskeplass og alt annet som trengs til staller som møkkekonteiner. Parkeringsforholdene og mattilbudet er forbedret fra i fjor. Arrangørene kan være stolte av årets arrangement.

Se arrangørens nettside her.