Enten du driver med konkurranseridning, hesteløp eller koser deg på tur i skog og mark, trenger hesten din passende fôr som er tilrettelagt aktivitetsnivå, alder, rase og individuelle behov. Det er helt viktig for hestens helse og velvære at den får påfyll av viktige byggesteiner i kroppen.

Muligheten for å finne det fôret som passer deg best er større når man kan velge blant mange leverandører. Rundt om i landet er det mange som har hatt små utsalg på staller, men som i tillegg har opprettet internettsalg.

 

kraftforInternettkjøp via utlandet

Kjøper man fra nettfirmaer som har base i utlandet kan prisen være billigere, men man må huske på at toll og evt. moms kommer i tillegg til frakt. Det finnes flere utenlandske nettsider med norske forhandlere, men også rene utenlandske firmaer med Norsk nettside. Et av disse firmaene på internett er zoobio.no.

Zoobio.no selger komplettfôr, kosttilskudd, hestesnop, mm. til hest samt produkter til hund, katt, fugl, fisk og andre smådyr.

Nettfirmaet selger bla produkter til hest fra Eggersmann som mange kjenner til i Norge. Eggersmann har produsert kraftfôr til hest siden 1972 i Tyskland og selger komplettfôr og det hestene trenger av kosttilskudd, vitaminer og mineraler. Zoobio.no selger i tillegg produkter fra Happy Horse og Marstall.

Når man kjøper fôr fra lokal butikk kan man få direkte hjelp, men det samme kan man få på internett. De fleste har nemlig egne konsulenter som bistår ved spørsmål.

 

Klikk for mer info om Zoobio.no