Syv av de ti beste sprangrytterne på Rolex rankingen kommer til Falsterbo. I tillegg kommer tre ganger OL mester Anky van Grunsven sammen med flere topp dressur ryttere som Anja Plönzke, Patrik Kittel, m.f. Fra Norge stiller bla Nina Braaten, Tony Andre Hansen, Ole Kristoffer Meland, Silje Ludvigsen og Siril Helljesen.

Falsterbo ligger naturskjønt til helt sydvest i Sverige med fantastiske strender. Anlegget består av to store arenaer og flere oppvarmingsbaner. Det er et stort oppstallingsområde som huser nærmere tusen hester og for publikum er det rett ved en enorm campingplass.

Sekshundre funksjonærer og enda flere hestepassere sørger for at hele arrangementet går bra for seg. For besøkende er det mange restauranter, kafeer, konserter og utesteder som kan besøkes.

Eurosport sender to timer fra Falsterbo i dagene 6. til 10.juli og for tredje gang er Stallmestern tilstede under Falsterbo Horse Show for å gi leserne nyheter og reportasjer fra Sveriges største utendørs stevne. Bare messeområdet har en mengde interessante og nye produkter som du kan lese mer om på stallmestern.no.

Les mer om Falsterbo Horse Show på deres nettside her

Falsterbo_messespiseomraadet_2010stranden_2010