Hvert år arrangeres Arctic Equestrian Games (AEG) i Stokke, Vestfold, der det avholdes konkurranser i mange grener. I tillegg er det showklasser, oppvisninger, clinicer, prisutdelinger, mm.

Hest i Næring konferansen og flere små gratis seminarer er også en del av programmet.

Les mer om dem her

 

2016 02 19 21.47.25Mange produkter under Arctic Messen

Rundt 30 butikker og utstillere viser sine produkter i området utenfor arenaen. Der kan man kjøpe alt fra klær til staller, innhegning og hestebiler.

2016 02 19 15.40.28Det Danske firmaet Walber viser frem hinderutstyr, slodd og ridebaner. De viser også frem ridebaner som har vanning nedenifra. Prinsippet er at man lager et basseng som sanden ligger i. Vann nivået i bassenget justeres ved hjelp av flotørprinsippet. Regner det på banen, renner det automatisk vann ut og er det sol og tørke, så fylles mer vann inn. Man har mao en perfekt vannet ridebanebunn til enhver tid.

Jumpnetjumpnet er et svensk firma som nå satser i Norge. De starter jumpnet.no med Markus Frostborn i spissen. Under messen viser de bla frem bommer av tre, men med plast utenpå og skum innimellom . Om en hest slår inni bommen er den myk ytterst. Videre er fargefeltene sveiset og gjennommalt slik at det ikke kommer noe sand eller rusk inni bommen. Ripene vil ikke bli synlig pga gjennomfargingen.

 Poda2016 02 20 13.32.192016 02 20 17.02.59 er tilstede sammen med firmaet Stall og innredning. Til sammen tilbyr de alt fra gjerder, inventar til hele staller. X-tern og skrittemaskinen kan levere det meste til hesteanlegg. I slutten av uken får de besøk av BM service som selger ridebanebunner.

Solør Agrotre har stand der de viser frem sin spesialflis som inneholder både fine og større partikler. De minste partiklene er slik at de ligger solid i boksens bunn og på toppen ligger den noe løsere kutterflisen. Alt er passe fuktig slik at det ikke støver. Under AEG benytter alle startende i gjesteboksene flis fra Solør Agrotre.

Lexa Norge2016 02 20 17.04.52 og Mariero/Spillers er tilstede med et variert kraftfortilbud, Kingsrød og Ifor Williams har hengere og lastebiler.

Hest1 er tilstede med spesialhøynett og kommunikasjonsutstyr til undervisning. I tillegg kommer alle butikkene som har saler, klær, hjelper, spesialprodukter til hest, mm

 

 

 

Les mer her