Det å finne ut hva man trenger av miksepult, høytalere, ledninger, mikrofoner, mm er en jungel for de fleste. Nå har firmaet KSL studio import kommet på en god ide.

De har laget en solid og stor koffert som inneholder alt du trenger. Du trenger kun å pakke ut høytalerne, sette opp mikrofonen og sette i strømmen, så er man i gang.

Alt i box løsning ble presantert av Kenneth S. Larsen fra KSL studio import, under messen på Kingsland Oslo Horse Show.

Mange fordeler med “alt i box”

Det er mange fordeler med å ha anlegget i en kasse. Alt ligger godt innpakket, man kan bruke kassen som miksebord og den er på hjul, så den kan trilles til stedet man skal bruke anlegget. Det er enkelt å låse kassen utenom bruk.

Anlegget i kassen kan fås i fire typer. Det er etter behovet man har. Innholdet er det samme, men høytalere og miksepultene kan variere i størrelse og styrke.

stor miksepultMiksepulten i kassen kan virke skremmende for mange, da den har mange knapper og plass til mange ledninger. Den kan derimot brukes veldig enkelt, men samtidig har den mange funksjoner for de som er litt mer avanserte. (Bildet er av en mye større miksepult enn den som følger med)

Til miksepulten kan man koble til alt fra Ipod/mobil, dvd spiller, mikrofon, mm. Dette får man både skriftelig hjelp til og man kan spør Kenneth om hjelp.

Trådløs mikrofon følger med i tillegg til to mikrofon stativer.

Høytalere kan fås i flere utgaver etter behov. Det følger med stativer som de kan stå på.

På rideanlegg er det ofte støv fra både ridebaner, paddocker, transport av hest, mm. Støv er derimot ikke det verste – fukt er verre sier Kenneth.

Les mer om kassene her