Wednesday, Jun 16th

Sist oppdatert:09:14:25 AM GMT

Du er her: Om oss
Banner
Banner
Banner
Banner

Om oss

Antall hester har økt mye de siste årene i Norge. Nyere undersøkelser viser at det kan være opp i mot 125000 hester. Mattilsynet har registertet 15959 hesteholdere, men det er flere som fallet utenom registreringsplikten. Av alle hesteholdere er det ca 6500 gårder. Flertallet er dermed stallet opp i rene hesteanlegg eller mindre småbruk.  Antall staller er derfor stort og vi vet det bygges mange nye hesteanlegg i Norge. Antall årsverk i forbindelse med hest øker tilsvarende. Stallmestern.no er et bidra i denne prosessen ved hjelp av fakta, artikler, reportasjer, nyheter og konsulenttjenester.

 

Stallmestern.no er startet av Thor Gunnar Mathisen
50 år - Lommedalen i Bærum
Utdannet stallmester, lærer og skoleleder, teknisk tegner med byggfag, HMS, informatikk, mm.
Har bygget flere egne staller, rir, er banebygger 1, hestetransportør og har etablert www.stallmestern.no samt www.ridebane.no. Som konsulent har han prosjektert alt fra hestesenter, ridebaner til mindre staller, rehabiliteringer, omlegging fra skog til jorder, mm. Han har analysert over 200 topplag til ridebaner i eget laboratorium, med påfølgende forslag til tiltak.

 

Thor Gunnar har mye erfaring fra organisasjonsarbeid der han bla har bygget klubblokale, har vært Kretsleder, startet klubb, m.m. I jobbsammenheng har han vært leder og drevet personalarbeid, HMS, økonomi og ledelse i over 15 år.

 

meg standWeb utvikler er Premiss Comunication as

 

Adresse:
Stallmestern

v/Thor Gunnar Mathisen
Guribysagveien 10
1350 Lommedalen

Tlf.: 94206124


Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Org. nr.: 986 216 561 MVA

Stallmestern.no øker kraftig

internettsideDet er veldig gledelig at stallmestern.no har fått en betraktelig økning nye lesere de siste ukene. Analysene viser at det ikke bare er nye men mange som kommer tilbake til sidene. Tilbakemeldingene er så bra, at hest.no nå har inngått samarbeid med stallmestern fra den 15.mars 2010.

Les mer …

Stallmestern på Facebook

n224842114962_4573Stallmestern har fått egen Facebook gruppe. Du er hjertlig velkommen til å bli medlem.

Se her

Side 2 av 2