Tuesday, Oct 19th

Sist oppdatert:06:39:59 PM GMT

Du er her: Drift av anlegg
Banner
Banner
Banner
Banner

Drift av anlegg

Hvordan spare strøm

sikringsskapnhs

Strøm er en av de store utgiftene for mange anlegg i dag. Selv om man prøver å være flink med å skru av en lampe eller to så blir det fort dyrt. Nedenfor er en del tips og ideer for hvordan du kan redusere strømutgiftene.

Sponsing

sponsingridehall

Når man hører ordet sponsing av anlegg og klubber, så tenker man ofte på reklame i hallen, på nettside eller trykt reklame i programmer og medlemsblader. Men sponsing kan være så mangt.

 

Hvordan få sponsorer

sponsingryttere

Gina Miles er en av USAs beste sprangryttere. I ett intervju på Talking Equine Network, forteller hun hvordan hun tenker når hun skulle få tak i sponsorer.

Faste kontra variable utgifter

Penger

Ingen ting er så enkelt som å bruke penger og ingen ting er så vanskelig som å spare dem. Med litt planlegging og noen ganger litt investeringer kan man allikevel spare utgiftene.

Hvordan få flere kunder

Fokuser_p_en_kundegruppeEr ikke kundegrunnlaget av det beste? Da kan det lønne seg å lage en klar strategi for hvem man ønsker som kundegruppe. På den måten er det lettere å lage et godt tilpasset tilbud, som vil kunne gi stedet en god økonomisk drift.

Ansattes arbeidsforhold må bli bedre

syklendeinnhentingps

Rundt om i inn og utland forblir ikke ansatte innen hestenæringen lenge i jobben. Dette finnes det mange eksempler på. Hva er problemet? Stallmestern har sett på saken.

Daglig vedlikehold av ridebaner

banekonstruksjondrammenEn ridebunn bør betraktes som ferskvare. Den skal til en vær tid være i en slik beskaffenhet at hestene ikke lider skade. For å få bunnen så god som mulig trengs det daglig stell av bunnen.

Rengjøring av røkvarsleranlegg

roykanleggDe siste årene har staller fått montert brannvarslingssystemer, men samtidig er det påfallende lite rengjøring og kontroll av anleggene. Vi tok kontakt med Ketil Kjerkreit i ICAS som leverer brannvarslingsanlegg.

Åpne staller - lett for tyvene

Ulaaste_stallerStallmestern har i løpet av sommeren besøkt mange staller og det er en tankevekker at over 70% av dem sto helt folketomme. Dører var åpne til salrom, staller, ridehaller, kjøkkenrom, forrom, osv.

Side 8 av 12