Friday, Jan 24th

Sist oppdatert:12:52:10 PM GMT

Du er her: Events
Banner
Banner
Banner
Banner

Vis Arkiv

Events

Fagkurs rundt bygg, anlegg og drift

Fagkurs rundt bygg, anlegg og drift

Arrangement: 1

Det å bygge eller drive en stall eller et større hesteanlegg krever mye kunnskap. Fagområdet er stort da det spenner fra størrelse på steiner til medarbeidersamtaler. Det å bygge og drive ett anlegg krever kunnskap om byggetekniske ting, hestens behov, kunnskap om lover og forskrifter samt masse som har med økonomi, personal, kundebehandling, osv.  I denne kategorien vil det komme kursoversikt rundt om i landet. Dersom du vet om et kurs som ikke står på listen, så er vi takknemlig for informasjon om dette.

Vis arrangement

Hestekunnskap

Hestekunnskap

Arrangement: 1

Jobber man med hest så lærer man noe daglig. Rundt om arrangeres det kurs i alt fra behandling, håndtering til seminarer og klinikker om hest og hestehold. Det vil komme kurs som omhandler alle disse temaene her. Dersom du vet om et kurs som ikke står på listen, så er vi takknemlig for informasjon om dette.

Vis arrangement

Messer og stevner

Messer og stevner

Arrangement: 1

Årlig arrangeres det en mengde stevner som har messeområder. Det avholdes i tillegg en go del rene hestemesser i inn og utland. Det kan i tillegg være mange steder det er arrangementer som det kan være en fordel å delta på for å se hvordan andre gjør ting. Det beste man kan gjøre er å dele kunnskap. Her vil du få en oversikt over hva som rører seg rundt om i inn og utland. Dersom du vet om et messe eller et stevne som ikke står på listen, så er vi takknemlig for informasjon om dette.

Vis arrangement