Monday, Feb 19th

Sist oppdatert:09:53:10 AM GMT

Du er her: Nyheter Bygge nytt
Banner
Banner
Banner
Banner

Bygge nytt

God løsning for dekkentørk

2017 10 13 14.02.07Våte regndekken bør ikke tørkes i stallgangen. JAKO viste frem sin løsning under Kingsland Oslo Horseshow, sammen med andre produkter firmaet levere til hesteanlegg.

Les mer …

Løftesystem til ryttere

2017 10 19 15.28.55Det kreves hjelpemidler for å komme seg opp på en hest dersom man sitter i rullestol eller har andre utfordringer. Ikke alle anlegg har slikt utstyr, men for en relativ lav kostnad kan dette skaffes og flere vil da få mulighet for å kunne ri.

Les mer …

Nytt liv i Moss

2017 09 12 16.48.11Da Mossemarka ridesenter ble slått konkurs var det Moss kommune som overtok konkursboet. De har laget en avtale med nye leietakere som starter opp 1.november. I forkant av dette pusser kommunen opp det store anlegget fra 2006.

Les mer …

Spennende produkter fra Bygg reis deg

2017 10 19 16.13.52På Lillestrøm har Bygg reis deg messen blitt avholdt for 27. gang. Messen er en møteplass for aktører innen bygg og anlegg der både gamle og nye produkter vises frem. Skal man bygge et hesteanlegg med alle tilhørende funksjoner var det mange gode og nye løsninger å se.

Les mer …

Ny fabrikk - fra hestemøkk til biobrensel

Morten Norsk biokraftNå kan hestemøkk bli gjort om til biopellets. Morten Aasen står bak anlegget som i disse dager har startet opp produksjonen på Gardermoen.

Les mer …

Kalmo Gård – Nytt paradis for islandshester

2016 02 24 11.23.4023Et nytt flott anlegg for Islandshester er klart til bruk i Lierdalen. Det er Tina Kalmo Pedersen som etter mer enn 10 år på toppen både i Norge og i resten av verden, har fått realisert sin drøm.

Les mer …

Ridebunn fra Walber med vanning nedenfra

Ridebanebunn fra WalberWalber har levert ridebunner til mange ridebaner i Norge. Under Arctic Equestrian Games (AEG) viste de frem sitt system for vanning av banen nedenfra. Walber Ebbe-Flod system.

Les mer …

Ny ridehall er klar på Norsk Hestesenter

lys og fin ridehallI april åpner Norsk Hestesenter sin nye ridehall. Den har publikumsplass til 200 og kantine der 70 mennesker kan spise. Hallen er etterlengtet da antallet studenter og oppstallede hester har økt betraktelig de siste årene. Den midlertidige spiseanordningen for studentene og de to eksisterende ridehallene, gir ikke de rundt 100 oppstallede hestene og studentene gode nok forhold.  

Les mer …

Jumpnet satser i Norge

jumpnetDet Svenske firmaet Jumpnet har vært på markedet i mange år. Nå satser de i Norge med flere av sine produkter som gjerdestolper, ridebaner fra Otto Sport, utstyr til sprang, dressur og mounted games.

Les mer …

Få hjelp til ridebanen

rollupI løpet av noen år har hele 95 ridebaner i Norge fått hjelp fra Stallmester. Etterspørsel etter hjelp er stor. For å gi en enda bedre profesjonell hjelp er www.ridebane.no etablert.

Les mer …

Ridehall fra Farmprodukter as

farmprodukterIsolerte ridehaller som sikrer helårsbruk med godt klima, lav støy og lite kondens, er bare noe av det byggefirmaet Farmprodukter leverer.

Les mer …

Få SMS fra innhegningen

sms alarm webHar du hester som rømmer fra innhegning, vannkar som går tomme for vann eller turgåere som glemmer å stenge grinden? Nå kan du få melding på mobilen om noe av det skulle hende.

Les mer …

Vaskemaskin og tørketrommel fra Ken

vaskemaskin fra KENTilgang til en vaskemaskin som vasker dekken, er en gode som mange mangler. Verdensledende firmaet Ken var på Oslo Horse show og viste frem en egnet og ny maskin, med enkel betjening.

Les mer …

Byggefirmaet Borga

borga ohsFirmaet Borga har vært på markede i Norge i mange år og bygger både staller og ridehaller. Når alt er avtalt og papirer i orden kan du ha en ridehall ferdig på 6 uker.

Les mer …

Det finnes en matte til alt

matterPå et hesteanlegg kan man bruke gummi matter over det meste av anlegget. Under Falsterbo Horseshow viste Stallmagasinet AB frem matter til alle typer bruk og ga noen gode tips.

Les mer …

Perfekt fuktig ridebane

vanning undenifraRidebaner er avhengig av fuktighet for å binde massene sammen og skape gode forhold til hestene. Det å ha en perfekt fuktig bane til en hver tid er en vanskelig oppgave. Firmaet High Tide system lager ridebaner som vannes nedenifra.

Les mer …

Side 1 av 6