Friday, Sep 22nd

Sist oppdatert:10:02:18 AM GMT

Du er her: Nyheter Bygge nytt
Banner
Banner
Banner
Banner

Bygge nytt

Ny fabrikk - fra hestemøkk til biobrensel

Morten Norsk biokraftNå kan hestemøkk bli gjort om til biopellets. Morten Aasen står bak anlegget som i disse dager har startet opp produksjonen på Gardermoen.

Les mer …

Kalmo Gård – Nytt paradis for islandshester

2016 02 24 11.23.4023Et nytt flott anlegg for Islandshester er klart til bruk i Lierdalen. Det er Tina Kalmo Pedersen som etter mer enn 10 år på toppen både i Norge og i resten av verden, har fått realisert sin drøm.

Les mer …

Ridebunn fra Walber med vanning nedenfra

Ridebanebunn fra WalberWalber har levert ridebunner til mange ridebaner i Norge. Under Arctic Equestrian Games (AEG) viste de frem sitt system for vanning av banen nedenfra. Walber Ebbe-Flod system.

Les mer …

Ny ridehall er klar på Norsk Hestesenter

lys og fin ridehallI april åpner Norsk Hestesenter sin nye ridehall. Den har publikumsplass til 200 og kantine der 70 mennesker kan spise. Hallen er etterlengtet da antallet studenter og oppstallede hester har økt betraktelig de siste årene. Den midlertidige spiseanordningen for studentene og de to eksisterende ridehallene, gir ikke de rundt 100 oppstallede hestene og studentene gode nok forhold.  

Les mer …

Jumpnet satser i Norge

jumpnetDet Svenske firmaet Jumpnet har vært på markedet i mange år. Nå satser de i Norge med flere av sine produkter som gjerdestolper, ridebaner fra Otto Sport, utstyr til sprang, dressur og mounted games.

Les mer …

Få hjelp til ridebanen

rollupI løpet av noen år har hele 95 ridebaner i Norge fått hjelp fra Stallmester. Etterspørsel etter hjelp er stor. For å gi en enda bedre profesjonell hjelp er www.ridebane.no etablert.

Les mer …

Ridehall fra Farmprodukter as

farmprodukterIsolerte ridehaller som sikrer helårsbruk med godt klima, lav støy og lite kondens, er bare noe av det byggefirmaet Farmprodukter leverer.

Les mer …

Få SMS fra innhegningen

sms alarm webHar du hester som rømmer fra innhegning, vannkar som går tomme for vann eller turgåere som glemmer å stenge grinden? Nå kan du få melding på mobilen om noe av det skulle hende.

Les mer …

Vaskemaskin og tørketrommel fra Ken

vaskemaskin fra KENTilgang til en vaskemaskin som vasker dekken, er en gode som mange mangler. Verdensledende firmaet Ken var på Oslo Horse show og viste frem en egnet og ny maskin, med enkel betjening.

Les mer …

Byggefirmaet Borga

borga ohsFirmaet Borga har vært på markede i Norge i mange år og bygger både staller og ridehaller. Når alt er avtalt og papirer i orden kan du ha en ridehall ferdig på 6 uker.

Les mer …

Det finnes en matte til alt

matterPå et hesteanlegg kan man bruke gummi matter over det meste av anlegget. Under Falsterbo Horseshow viste Stallmagasinet AB frem matter til alle typer bruk og ga noen gode tips.

Les mer …

Perfekt fuktig ridebane

vanning undenifraRidebaner er avhengig av fuktighet for å binde massene sammen og skape gode forhold til hestene. Det å ha en perfekt fuktig bane til en hver tid er en vanskelig oppgave. Firmaet High Tide system lager ridebaner som vannes nedenifra.

Les mer …

Stall Kubberød

standEt av markedets mest solide firmaer innenfor stallinnredning, ridebaner, utstyr, gjerder, mm finner man i Stall Kubberød. Kubberød Gård ligger vakkert til på Jeløya utenfor Moss.

Les mer …

Ny leverandør av ridehaller

conexxSkal man bygge ridehaller er det nå kommet et nytt firma på markedet som kan levere bygget. Conexx er et Nederlandsk firma der Ulf Laurang og Kjell Roger Karlsen driver den Norske delen. Under Oslo Horse Show møtte vi dem og den internasjonale kontakten Tomasz Jaskota.

Les mer …

Populært med Spa til hest

spa til hestSpa til bruk på hest øker. Maskinen er spesielt egnet til rehabilitering og behandling av skader på nedre del av bena, men vel så mange benytter spa som forebygging. ECB Equine Spa er en leverandør av Spa til hest.

Les mer …

Bokser og ridebaner fra Walber

Ridebanebunn fra WalberFirmaet Walber har vært på markede i 10 år. De leverer ridebunner, stallinventar og tilbehør. Firmaet ble grunnlagt av Kim Kristensen og Eirik Berentsen. Under Artic Equestrian Games (AEG) viser de frem sine produkter.

Les mer …

Side 1 av 5