Tuesday, Oct 19th

Sist oppdatert:06:39:59 PM GMT

Du er her: Nyheter Organisasjons nytt
Banner
Banner
Banner
Banner

Organisasjoner

Vedlikeholdsinformasjon om ridebaner

hefte om ridebane vedlikeholdNorges Rytterforbund har i samarbeid med Stallmestern laget en folder om vedlikehold av ridebaner. Denne kommer som en følge av at det er mange klubber som får økonomisk støtte til ridebaner fra «krafttak for ridebanebunner».

Les mer …

Hest i næring 2017

hest i naering konferanse 2016For tredje gang arrangerer Hest.no konferansen hest i næring. Arrangementet går over to dager under Arctic Equestrian Games og vil gi deltagerne mange spennende og lærerike foredrag. Stallmestern vil stå for to av foredragene.

Les mer …

25 år med banebygging

banegaaingEn sprangbane er ikke hva den en gang var. I løpet av de tjuefem årene som Oslo Horseshow har blitt avholdt, har banene endret seg mye. Det er mer åpne hindre, lettere å rive bommene større oxere, osv.

Les mer …

Stor messe under KOHS

12079967 10154236373046416 7926159763409909582 oDet er 25 års jubileum for Oslo Horseshow og som alltid er det stor messe i løpet av de fire dagene arrangementet pågår.

Les mer …

Støtte til ridebanebunner

Ute ridebane med fiberEn ridebanebunn varer ikke evig, så fra 2009 har klubber fått midler fra «krafttak for ridebanebunner». Nå kan klubber som bruker private ridebaner søke om midler til utbedring av de anleggene. Det er forventet at hele 3.mil kan deles ut.

Les mer …

Artic messen 2016

2016 02 19 21.47.25Arctic Equestrian Games (AEG) arrangeres fra den 18. til den 28. februar på Oslofjord Convention Center i Vestfold. I år er det rundt 30 utstillere som danner Arctic Messen 2016.

Les mer …

Hest i Næring 2016

hest i naering 2016For andre gang avholdes konferansen Hest i Næring. Stedet er en viktig møteplass for alle som driver næring innen hestebransjen. Konferansen avholdes i forbindelse med Artic Equestrian Games (AEG) 18.-19. februar.

Les mer …

Ny spennende forskning

stiftelsenhesteforskninglogo2Den årlige tildelingen av midler til forskning fra stiftelsen Hesteforskning er offentliggjort. I 2016 er det fem nye prosjekter som starter, i tillegg til tolv pågående.

Les mer …

Kingsland Oslo Horse Show med stor messe

12079967 10154236373046416 7926159763409909582 oTradisjonen tro arrangeres Kingsland Oslo Horse Show i Telenor arena midt i oktober. På samme måte som showet går sin gang, arrangeres det en stor messe med over 40 utstillere.

Les mer …

Fagkonferanse om hest og oppstalling

equimEn av de store fagkonferansene rundt hest og oppstalling finner sted i Frankrike 6.-7. oktober. Forskere fra hele verden samles for å utveksle studieresultater rundt bygg, oppstalling, hestens velferd og miljø.

 

Les mer …

Undersøkelse om hesteanlegg og tilbud

Epona er et god sted for stevnerFERD har satt i gang en undersøkelse som skal gi bedre grunnlag for arbeidet i Norges Rytterforbund. I Norge finnes det nemlig mange registre over de forskjellige deler av hesteholdet i Norge, men de er alle laget for egne bruk. Et sentralt register finnes ikke. Det finnes derimot over 10 private og offentlige registre i tillegg kommer alle raseregistre og lokale registre.

 

Les mer …

En guide til ridebaner

ridebane guidHvordan få den perfekte ridebanen? Dette spørsmålet er universelt og nesten ukentlig får Stallmestern henvendelser fra klubber eller private som trenger hjelp til å få den perfekte banen. Svenske Ridesportsforbund har fått utarbeidet en 120 siders guide til å forstå ridebaner bedre.

Les mer …

Nye midler til fordeling

Ny bunn p utebanen i DrammenI 2009 vedtok Norges rytterforbund å ta et krafttak for å bedre ridebanebunner på klubbanlegg. Dette kom som et behov i takt med utviklingen innen ridebunner og krav fra ryttere om bedre kvalitet. Nå er mer midler tilgjengelig.

Les mer …

”Bransjestandard hest” prøves ut

Tromso en av dem som deltarI flere år har det vært jobbet med å få til en bransjestandard for hesteanlegg. Nå prøves den ut på flere hesteanlegg i Norge. Går alt som planlagt vil den bli tilgjengelig fra høsten 2014. Man kan da søke om å bli godkjent.

Les mer …

Spillemidler til utstyr

logoNRYFKulturdepartementet har siden 2003 fordelt spillemidler til utstyr. Denne ordningen fortsetter i år også. Klubber tilsluttet bla. Norges Rytterforbund har anledning til å søke innen 12.november.

Les mer …

Fagdag for rideanlegg og klubber

logoNRYFNorges Rytterforbund arrangerer i samarbeid med Bad, park og idrett, fagdag om rideanlegg og drift av klubber i Sandnes. Stallmestern vil ha innlegg om bygging og drift av rideanlegg.

Les mer …

Side 2 av 6