Saturday, May 28th

Sist oppdatert:10:34:22 PM GMT

Du er her: Om oss Stallmestern Stallmestern er blitt ekspert på Hest.no
Banner
Banner
Banner
Banner

Stallmestern er blitt ekspert på Hest.no

hest_no_artikkel_ekspert_til_webUnder AEG ble grunnleggern av Stallmestern.no spurt om et samarbeid med Hest.no. En avtale ble laget og følgende er bla. at Thor Gunnar Mathisen er blitt ekspert på hest.no rundt temaet som omhandler stall- og rideanlegg.

 

Stallmestern.no har helt siden starten tenkt på å lage en spørre mulighet på sidene. Da Knut Houge fra Hest.no spurte om ikke Thor Gunnar Mathisen kunne bli ekspert på hest.no, var dette en fin mulighet for å få til en spørrespalte samtidig som det ville være god reklame. 

Stallmestern.no skal i tillegg lage en del artikler som vil bli publisert på hest.no i tiden fremover. I forbindelse med oppstart på hest.no ble det laget en artikkel som kan leses i sin helhet her.

Dersom du som leser har noen spørsmål som kan være nyttig for almenheten så klikk deg inn her og stillspørsmålet.Du kan på samme sted lese tidligere spurte spørsmål fra leserne.

Har du mer konkrete spørsmål så send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen